Γ.Σ. ΠΑΣΠΑΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενόψει της λήξης της θητείας του και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, αποφάσισε να πραγματοποιηθούν:
– Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του ΠΑΣΠΑΜΑ.

Κατεβάστε την πρόσκληση συμμετοχής – σε μορφή pdf document

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ι.Σ.Α ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Σήμερα 5/4/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με Συλλόγους ατόμων με αναπηρία…

Θέματα που συζητήθηκαν συνοπτικά είναι τα εξης:

ΚΕΒΑ (Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας): Εκκρεμεί σήμερα η έκδοση νέου Κανονισμού σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα.
ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας): Τονίστηκε ιδιαίτερα η δυσλειτουργία του θεσμού και η μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται τα άτομα με αναπηρία.
ΕΟΠΥΥ: Έγινε λόγος για τους κινδύνους αναγραφής δραστικής ουσίας σε χρονίως πάσχοντες. Με ιδιαίτερη έμφαση επισημάνθηκε η ασυνέπεια του Οργανισμού σε παροχές αναλώσιμων υλικών που σε ορισμένες περιπτώσεις, πχ. Μεσογειακή Αναιμία φθάνει και τα 1500 ευρώ το μήνα.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf.

Απρίλιος 2009
Θέμα:  Ετήσια Γενική Συνέλευση – Ιατρική Ημερίδα και συμμετοχή του ΠΑΣΠΑΜΑ στην 4η Διεθνή Ιατρική Έκθεση

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην 4η Διεθνή Ιατρική Έκθεση «Medic EXPO ‘09», σας ενημερώνουμε ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας καθώς και Ιατρική Ημερίδα-Ενημέρωση, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 και ώρα 14.00 με 18.00 (αίθουσα ΓΑΛΗΝΟΣ), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), Εγκατάσταση Ξιφασκίας, Ολυμπιακά Ακίνητα…

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή doc document.

Log in with your credentials

Forgot your details?