ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ - ΔΩΡΕΕΣ
ΕΟΠΥΥ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;
ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΤΕΚΝΑ ΑΜΕΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ «ΔΡΑΣΕΙΣ»

Η παρούσα έκδοση, που επιχειρείται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχει ως βασικό στόχο να παρουσιαστούν οι Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, να ακουστούν οι φωνές τους, να παρουσιαστούν οι δράσεις και το έργο τους. Παράλληλα, υπάρχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τους συλλόγους, ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να λάβει βοήθεια σχετικά με τον ίδιο ή με μέλος της οικογένειάς του σχετικά με κάποια πάθηση, να μπορεί να επικοινωνήσει με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν. Σημειώνεται ότι πολλοί σύλλογοι έχουν προγράμματα υποστήριξης των ασθενών και των οικογενειών τους, τα οποία έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο οδηγός «Δράσεις» έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια των ίδιων των συλλόγων ασθενών που ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη πλειοψηφία τους στην πρόσκληση του Health Daily και θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια ετήσια καταγραφή των συλλόγων ασθενών σε όλη τη χώρα.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.
Ενναλακτικά επισκευθείτε το link: http://www.patientsinpower.gr/files/_patientsReport/odigos_draseon_syllogon_asthenon_elladas_2015-2016.pdf.

ΣΕΑ ΠΑΤΡΑΣ ‘’ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ’’ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘’Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια Ζωή’’

ΣΕΑ Ν.ΑΡΤΑΣ & ΑΓΡΙΝΙΟΥ ‘’ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ’’

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘’Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια Ζωή’’

300x250
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘’Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια Ζωή’’