ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ - ΔΩΡΕΕΣ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΣΠΑΜΑ
ΕΟΠΥΥ-ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΤΕΚΝΑ ΑΜΕΑ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΜΕΑ

Συνέδρια – Ημερίδες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ 2018 Φέτος η «Πανελλήνια ενημερωτική εκδήλωση για τη Θαλασσαιμία 2018», θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 25 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο OLYMPIC ROYAL στην Αθήνα με τη συνεργασία των Συλλόγων-Μελών της ΕΟΘΑ (ΠΕΠΠΑΜΑ, ΠΑΣΠΑΜΑ, ΣΥΠΠΑΔΡΕΜΙΑ), κι έχει σα στόχο να αποτελέσει πεδίο ενημέρωσης των ίδιων των πασχόντων και γέφυρα επικοινωνίας με τους ιατρούς για σημαντικά ιατρικά θέματα της πάθησής τους. Επίσης η διεξαγωγή της εκδήλωσης αποτελεί το έναυσμα και την αφορμή για την ενίσχυση του χώρου της Θαλασσαιμίας, την υποστήριξη των πασχόντων και των οικογενειών τους και την ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη νόσο.

https://www.thalassaemia2018.gr/


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Με στόχο την ενημέρωση των μελών του καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, ο ΠΑΣΠΑΜΑ διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα. Θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, ώρα 11.00-14.00.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11.00-12.00 Τζουβαλοπούλου Διονυσία, Δικηγόρος-Εργατολόγος – «Συνταξιοδότηση μετά τον ΕΦΚΑ (Ν. 4387/2016)».

12.00-12.30 Κωσταρίδου Σταυρούλα, Παιδίατρος-Αιματολόγος, Δ/ντρια Παιδιατρικής Κλινικής Γεν. Νοσοκ. Παίδων Πεντέλης, Επιστημονική Συνεργάτης Μονάδας Μ.Α. της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών Νοσοκ. Παίδων «Η Αγία Σοφία» – «Νεότερα δεδομένα που ενδέχεται να τροποποιήσουν το θεραπευτικό σχήμα των μεταγγίσεων και της αποσιδήρωσης στη Θαλασσαιμία».

12.30-13.00 Πετροπούλου Φωτεινή, Διευθύντρια Μονάδας Μ.Α. Γεν. Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς – «Νεφρολογικές διαταραχές στις Αιμοσφαιρινοπάθειες».

13.00-13.30 Σταμούλης Κωνσταντίνος, Επιστημονικός Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) – «Ο σχεδιασμός της Αιμοδοσίας σήμερα».


ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Στα πλαίσια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στα γραφεία του ΠΑΣΠΑΜΑ και ώρα 10.30-12.00 διοργανώνουμε Ιατρική Ημερίδα με θέμα: «Νεότερες ιατρικές εξελίξεις στη Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο-Παρουσίαση Εξωτερικού Ηπατολογικού Ιατρείου».
Στο τέλος της ημερίδας θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρύτερου κοινού ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑΣΠΑΜΑ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» συνδιοργανώνουν “Ενημερωτική Ημερίδα”.

Θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στο Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18:00.


ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο Περίπατος και η Ημερίδα Ενημέρωσης στο Δήμο Αμαρουσίου.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρύτερου κοινού ο ΠΑΣΠΑΜΑ διοργάνωσε “Περίπατο – Ημερίδα Ενημέρωσης” για τη Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία), με ιδιαίτερη έμφαση στην «Ενδιάμεση Θαλασσαιμία» και την Πρόληψη των Αιμοσφαρινοπαθειών.

Τα ανωτέρω πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αμαρουσίου το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (αφίσα εκδήλωσης).
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (δελτίο τύπου).


ΗΜΕΡΙΔΑ – ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ C
Από 1η Ιουλίου ξεκίνησε το άνοιγμα των κριτηρίων για τη θεραπεία της Ηπατίτιδας C.
Οι Θαλασσαιμικοί ασθενείς θα θεραπευτούν όλοι με τα νέα αντιϊκά φάρμακα. Για την καλύτερη ενημέρωση όλων μας συμμετέχει στην Ημερίδα ο ΠΑΣΠΑΜΑ με την Πρόεδρο ως συντονίστρια στην Στρογγυλή Τράπεζα με τίτλο “Ηπατίτιδα C και ειδικές ομάδες ασθενών: Θαλασσαιμία και Αιμορροφιλία”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52 Αθήνα στην αίθουσα ΕΥΡΩΠΗ

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.


3η ΗΜΕΡΙΔΑ – ΗΠΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ
3η Ημερίδα – Ηπατική Νόσος στη θαλασσαιμία «Μαθαίνοντας τη νέα πραγματικότητα»
Θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 9 Ιουνίου 2017, στο Συνεδριακό κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ, ώρα προσέλευσης 08:15, διοργανώνεται από το Ηπατολογικό Τμήμα ΜΗΤΕΡΑ.


15o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Στα πλαίσια του 15ου Πανελλήνιου Ηπατολογικού Συνεδρίου στη Λάρισα ο ΠΑΣΠΑΜΑ συμμετείχε με ομιλία της Προέδρου του, κα Ιωάννα Μυρίλλα σε δορυφορικό συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/5/2017.
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ – ΧΡΟΝΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ C
Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες θα πραγματοποιηθεί Δορυφορικό συμπόσιο με θέμα ‘Χρόνια Ηπατίτιδα C’: Ειδικές ομάδες ασθενών όπου συμμετέχει ο σύλλογός μας ΠΑΣΠΑΜΑ με ομιλία την Πέμπτη 29/09 και ώρα 11:30-13:00 Αίγλη Ζαππείου αίθουσα Ολυμπία.

Επισκευθείτε το σχετικό link.
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf document.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΣΠΑΜΑ-ΠΕΠΠΑΜΑ
Με χαρά σας προσκαλούμε στην ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι ΠΑΣΠΑΜΑ και ΠΕΠΠΑΜΑ στις 24/01/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του συλλόγου ΠΑΣΠΑΜΑ (Αν. Τσόχα 18-20, Αθήνα).

Ομιλητές:
Δ.Μουσελίμης (Δικηγόρος – Εργατολόγος)
Ενημέρωση σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κοινωνικοασφαλιστικό
Ανησυχίες & Προβληματισμοί

Δρ. Β.Βερδούκας (Καθηγητής Παιδιατρικής-Αιματολόγος)
Υπερφόρτωση σιδήρου στη Θαλασσαιμία: Πρόσφατες εξελίξεις
‘το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο’

Θα ακολουθήσει κοπή πίττας και ελαφρύ γεύμα.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (αφίσα) σε μορφή pdf document.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
“Στην πορεία για κατευθυντήριες οδηγίες”
Επιστημονική Ημερίδα, Θαλασσαιμία, Ηπατίτιδα C, Ηπατοκυτταρικός καρκίνος

Αθήνα 5 Ιουνίου 2015 – Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Λούρος” ΜΗΤΕΡΑ
Ώρα έναρξης 8:00 το πρωί

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ 2015
Για περισσότερες πληροφορίες:
Επισκευθείτε το site: http://www.thalassaemia2015.gr/
ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1ST ANNOUNCEMENT
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ο ΠΑΣΠΑΜΑ διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση για Θαλασσαιμία, Δρεπανοκυτταρική Νόσο και άλλες Αιμοσφαιρινοπάθειες με τα Νεώτερα Δεδομένα 4ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου και ετήσιου Συνεδρίου της Αμερικανικής Αιματολογικής Εταιρείας (ASH) καθώς και τις Εξελίξεις στα Ηπατικά Νοσήματα.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf.


4ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Διοργανώνεται από το TIF με συνδιοργανωτή την ΕΟΘΑ το 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις Αιμοσφαιρινοπάθειες, 7-9 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα, ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία Triaena στα εξής τηλέφωνα: 2107705752, κιν. 6932662851.

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών ‘Patients in Power’

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκπρόσωποι δεκάδων οργανώσεων ασθενών από όλη την Ελλάδα συζήτησαν με όλους τους εταίρους στην υγεία μια σειρά πολύ σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τους ασθενείς, αξιολόγησαν τις πολιτικές υγείας που υλοποιούνται από την πολιτική ηγεσία, ως προς την αξία τους για τους ασθενείς και την προαγωγή της υγείας εν γένει, και διατύπωσαν προτάσεις για μείζονα ζητήματα που αφορούν το σύστημα υγείας και τους ασθενείς.

Οι σύλλογοι εξέφρασαν την απαίτηση να έχουν ισότιμο ρόλο στο σχεδιασμό αποφάσεων που τους αφορούν.

H έναρξη του συνεδρίου έγινε από τον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο και την Υφυπουργό Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα.


thalassaimia_afisa_no_sp
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ 2013

Ενημερωτική Εκδήλωση της Θαλασσαιμίας 2013, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis στην Αθήνα 29-30 Νοεμβρίου.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ) διοργανώνει κάθε χρόνο Πανελλήνια Ενημερωτική Εκδήλωση με τη συμμετοχή περισσότερων των 650 συνέδρων:

    • ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ιατροί,

 

    • νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό,

 

    • φοιτητές, μέλη της ΕΟΘΑ,

 

    θαλασσαιμικοί και συγγενείς αυτών.

Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση της πρόσφατης επιστημονικής έρευνας με σκοπό την μεταλαμπάδευση της γνώσης σε όλους τους λειτουργούς υγείας καθώς και η ενημέρωση των ίδιων των ατόμων με Θαλασσαιμία και άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΣΟΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ABU DHABI ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΠΠΑΜΑ

Ενημερωτική εκδήλωση – συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1-11-2013 σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΠΕΠΠΑΜΑ στα γραφεία του ΠΑΣΠΑΜΑ στις 5:00 μ.μ.

Ομιλητές ήταν οι ιατροί κ. Β. Βερδούκας και Β. Κωσταρίδου και Κ. Φαρμάκη όπου θα μας ενημερώσουν για όλα τα νεότερα δεδομένα από το Παγκόσμιο Συνέδριο στο Abu-Dhabi και για τη σημασία και αναγκαιότητα των Κλινικών Μελετών

paspama_adudabhi-info_kostaridou_1 paspama_adudabhi-info_people_1

paspama_adudabhi-info_verdoukas_1 paspama_adudabhi-info_farmaki_1

Δημιουργία Δικτύου Ιατρών (πασχόντων)
Στα πλαίσια του συνεδρίου του TIF που θα πραγματοποιηθεί στο Αμπού Ντάμπι, ο πρόεδρος της ΠΕΠΠΑΜΑ και πρώην πρόεδρος του TIF κος Κ. Παπαγεωργίου, ανέλαβε την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός βίντεο, που παρουσιάζει τις εξελίξεις στη Θαλασσαιμίας με το πέρασμα των ετών και μέσω των κατακτήσεων των πασχόντων. Το βίντεο αυτό θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για την έναρξη του συνεδρίου στο Αμπού Ντάμπι. Η πρωτοβουλία αυτή εκ μέρους του κ. Κ. Παπαγεωργίου έχει ακόμα μία άλλη διάσταση: τη διαμόρφωση ενός δικτύου πασχόντων- ιατρών και την προβολή αυτών, που κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρη τη σημασία της θέλησης και της αποφασιστικότητας στην ποιότητα της ζωής των πασχόντων.

Νοέμβριος 2012
Θέμα:  ’ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΠΠΑΜΑ – Η Θαλασσαιμία (και) στα χέρια των θαλασσαιμικών

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA…
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (Αφίσα) σε μορφή pdf document.
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (Πρόγραμμα) σε μορφή pdf document.

ΗΜΕΡΙΔΑ – ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ & ΔΡΕΠΑΝΟΚΥΤΑΡΙΚΗ ΝΟΣΟΣ

Η Πανελλήνια Εταιρία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΕΠΠΑΜΑ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑΣΠΑΜΑ) συνδιοργανώνουν επιστημονική ημερίδα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 10:00 π.μ.
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf document.
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο αφίσα μορφή pdf document.

 

Πανελλήνιο Συνέδριο Θαλασσαιμίας
15-17 Μαϊου 2009 Λάρισσα
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή doc document.

Επιστημονική Ημερίδα – Ανασκόπηση της Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου
14 Μαρτίου 2009 – DIVANI CARAVEL 09:00-16:30.
Κατεβάστε την αφίσα σε μορφή pdf document.
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή doc document.

Φεβρουάριος 2006
Οι Σύλλογοι ΠΑΣΠΑΜΑ και ΠΕΠΠΑΜΑ σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Νεότερα δεδομένα στην θεραπεία της Θαλασσαιμίας & των Δρεπανοκυτταρικών συνδρόμων» όπως παρουσιάστηκαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θαλασσαιμίας στο Dubai.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φλεβάρη 2006 και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Park Hotel», Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα. Θα ακολουθήσει η κοπή πίτας των Συλλόγων (ώρα 2:00 μ.μ.) και δεξίωση.
Κατεβάστε το πρόγραμμα σε μορφή word document.

Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – ΠΑΣΠΑΜΑ
Αν. Τσόχα 18 – 20, Αθήνα, Τηλ.: 210 6456013, fax: 210 6450510
email: paspama@otenet.gr, website: www.paspama.gr

Πανελλήνια Εταιρία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – ΠΕΠΠΑΜΑ
34 ου Συντάγματος 46 & Καλαβρύτων, Γουδί, Τηλ.-fax: 210 7488192
email: thlparen@ath.forthnet.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ
Στις 13-15 Μαΐου 2005, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Συνέδριο Θαλασσαιμίας με τίτλο «Ιατρική – Νοσηλευτική & Κοινωνική Διάσταση της Θαλασσαιμίας 2005». Φέτος το Συνέδριο διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ) σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου: ERA ΕΠΕ τηλ.: 210 36 34 944, Fax : 210 36 31 690, web site: www.era.gr (κα Δήμητρα Μαράντου).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Ο.ΘΑ θα διαθέσει πούλμαν που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 8.30 π.μ. από το σταθμό Λαρίσης – στάση Μετρό, προκειμένου να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 5 Μαΐου στην ERA . Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν για τους θαλασσαιμικούς και τους γονείς.

15th International Conference on Oral Chelation in the Treatment of Thalassaemia and Other Diseases – April 22-26, Taichung, Taiwan
Secretariat: 9F, No.57, Yung-Ho Rd., Sec. 2, Yung-Ho City, Taipei County, Taiwan 234, Fax: +886-2-2924-5511, e-mail: service@icoc2005.org, web site:www.icoc2005.org

Ημερίδα: “Η Τηλεργασία ως εναλλακτική μορφή απασχόλησης για άτομα με αναπηρίες”
Η Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, στο πλαίσιο της Κ.Π. EQUAL και του έργου «Νέες δυνατότητες απασχόλησης με υψηλότερη ποιότητα εργασιακής ζωής» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Πρωτοβουλία για την ποιότητα της εργασιακής ζωής» σας προσκαλούν στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 2005 και ώρες 15.00 – 20.00
Κατεβάστε την πρόσκληση (pdf) και το πρόγραμμα (pdf) της ημερίδας.

15ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο
Στις 24-28 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έγινε το 15ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο.
Κατεβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου (pdf)

ΣΕΑ ΠΑΤΡΑΣ ‘’ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ’’ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘’Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια Ζωή’’

ΣΕΑ Ν.ΑΡΤΑΣ & ΑΓΡΙΝΙΟΥ ‘’ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ’’

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘’Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια Ζωή’’

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘’Είναι στο χέρι σου… Σώσε μια Ζωή’’