Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μαζί με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας, διοργάνωσαν από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018 ποδηλατοδρομία που συμπεριέλαβε περισσότερες από 40 πόλεις σε όλη την ηπειρώτικη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 11/9 στις 8πμ και κατέληξε στην Αθήνα στις 16/9, στην πλατεία Συντάγματος, στις 7μμ, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή λήξης. Την ίδια ημέρα το ΕΚΕΑ διοργάνωσε μεγάλη ολοήμερη αιμοδοσία στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος.


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2017

Ο ΠΑΣΠΑΜΑ στήριξε και φέτος την αιμοδοσία που έγινε εις μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συνοδοιπόρου Βαγγέλη Στουμπιάδη.
Οργανωτής o Δήμος Ηρακλείου ενώ την όλη προσπάθεια στηρίζει όπως πάντα ο αγαπημένος του αδελφός Κώστας Στουμπιάδης.

Για σχετικές φωτογραφίες:κλικ εδώ


7Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ‘’ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟΥΜΠΙΑΔΗ”
Μήνυμα Κώστα Στουμπιάδη (αδερφός Βαγγέλη)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Φίλους, Συγγενείς, Αιμοδότες που συμμετείχαν αυθόρμητα στην απογευματινή μας Αιμοδοσία.

Η Αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ως προς την προσέλευση και ως προς την συμμετοχή της και το σημαντικότερο είναι ότι προσήλθαν νέοι Αιμοδότες. Συμπεράσματα: προσήλθαν 28 Αιμοδότες, έδωσαν Αίμα 23 φιάλες και προσήλθαν 6 νέοι Αιμοδότες με καλή διάθεση για συμμετοχή.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος για 7η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία “Βαγγέλη Στουμπιάδη”. Ημέρα Δευτέρα 9/3/2015 και ώρα 4μμ-8μμ στη Βίλα Στέλλα που βρίσκεται επί της οδού Σοφίας και Γαλήνης στο Ηράκλειο Αττικής.

Για τους φίλους που έχουν facebook και θέλουν περισσότερες πληροφορίες η σελίδα είναι:
http://stoympio.blogspot.gr/

aimodosia_1

aimodosia_2

aimodosia_3

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
Στις 20/9/2014 πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης Λαμπαδηδρομία για τη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η εκδήλωση έγινε στα γενικότερα πλαίσια της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών που οργανώνεται από την ΠΟΣΕΑ.

Ο ΠΑΣΠΑΜΑ εκπροσωπήθηκε σ΄αυτή την εκδήλωση από την κα Κατερίνα Τσιακμάκη.

Στη λαμπαδηδρομία πήραν μέρος εθελοντές αιμοδότες, μαθητές από σχολεία του Δήμου καθώς και μαθητές από το σχολείο κωφών Πεύκης. Οι τελευταίοι μαζί με την κα Τσιακμάκη, άναψαν και το βωμό μετά τον τερματισμό της πορείας. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση με χρώμα, στην οποία συμμετείχαν πολλά παιδιά και νέοι άνθρωποι (ελπίδα για τη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας).

Μετά τον τερματισμό απηύθηναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΑ, εκπρόσωπος του τοπικού συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών κος Μαντζαβίνος και το μέλος του ΠΑΣΠΑΜΑ κα Τσιακμάκη.

Η εκδήλωση έληξε με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Εισήγηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ)
Εισήγηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) για εξοικονόμηση πόρων στην αιμοδοσία και βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας του αίματος…
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf document.

Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του Βαγγέλη Στουμπιάδη
10 Μαρτίου 2014

stoubiadis-6-aimodosia

Κώστας Στουμπιάδης
(μήνυμα αδερφού Βαγγέλη)

Η Αιμοδοσία ολοκληρώθηκε!
Μία ακόμα αιμοδοσία ολοκληρώθηκε σε καλή, φιλική ατμόσφαιρα, οι φιάλες που μπορέσαμε να μαζέψουμε είναι 23.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Αιμοδότες φίλους, Συνάδελφους, Συγγενής που παρευρέθηκαν και σε αυτούς που δεν παρευρέθηκαν και δεν μπόρεσαν να δώσουν για διάφορους λόγους αίμα, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήθελαν να παρευρεθούν αλλά δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες για επαγγελματικούς, για οικογενειακούς λόγους ή ακόμα και για λόγους υγείας.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για την βοήθεια που μας παρείχε σε όλη τη Διοργάνωση της Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία ΠΑ.Σ.Π.Α.Μ.Α για την οργανωμένη τους παρουσία σε όλη την οργάνωση και κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας.

http://stoympio.blogspot.gr/


aimodosia_1 aimodosia_2 aimodosia_3 aimodosia_4

Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του Βαγγέλη Στουμπιάδη
11 Μαρτίου 2013

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος για 5η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε η Αιμοδοσία «Βαγγέλη Στουμπιάδη» ημέρα Δευτέρα 11/03/2013 και ώρα 4 μμ – 8 μμ στη Βίλα Στέλλα που βρίσκεται επί της οδού Σοφίας και Γαλήνης στο Ηράκλειο Αττικής.
Κατεβάστε την αφίσα της εκδήλωσης σε μορφή doc document.

Μία ακόμα αιμοδοσία ολοκληρώθηκε, οι φιάλες που μπορέσαμε να μαζέψουμε είναι 21.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Αιμοδότες Φίλους, Συνάδελφους, Συγγενείς που παρευρέθηκαν και σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να δώσουν για διάφορους λόγους αίμα, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήθελαν να παρευρεθούν αλλά δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες για επαγγελματικούς ή για οικογενειακούς λόγους.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για τη βοήθεια που μας παρείχε σε όλη τη Διοργάνωση της Αιμοδοσίας.
Ευχαριστούμε επίσης τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία ΠΑ.Σ.ΠΑ.Μ.Α για την οργανωμένη τους παρουσία σε όλη την οργάνωση και κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας.

Κώστας Στουμπιάδης

DSC02935paspama_stoubiadis_2013_3 paspama_stoubiadis_2013_4
paspama_stoubiadis_2013_2 paspama_stoubiadis_2013_1

Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη του Βαγγέλη Στουμπιάδη
16 Μαρτίου 2012

Την Δευτέρα 12 Μάρτη, πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, στην αίθουσα ‘Μίμη Καβούρη’ στη Βίλα Στέλλα, Εθελοντική Αιμοδοσία στην μνήμη του Βαγγέλη Στουμπιάδη. Μια αξιέπαινη προσπάθεια του αδερφού του Κώστα που τείνει να γίνει θεσμός, μιας και πραγματοποιείτε κάθε χρόνο μετά το μεγάλο ταξίδι του. Μια προσπάθεια που έστω για μια μέρα κάθε χρόνο η παρουσία του Βαγγέλη είναι τόσο έντονη, που τον νιώσαμε στην παρέα μας όσοι ήμασταν εκεί.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και παρόλο τον αντίξοο καιρό και την οικονομική κρίση που μας μαστίζει, το αίσθημα του εθελοντισμού και η προσφορά στον συνάνθρωπο επεκράτησαν ώστε συγκεντρώθηκαν 34 μονάδες αίματος.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε από τη κινητή μονάδα του νοσοκομείου Παίδων ‘Η Αγ. Σοφία’.
Να ευχαριστήσουμε τον Κώστα για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, όσο και όσους είχαν την ευχαρίστηση να βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί και φυσικά όσους προσέφεραν το πολύτιμο αγαθό το αίμα.

Εθελοντική Αιμοδοσία Βαγγέλη Στουμπιάδη 2012... Εθελοντική Αιμοδοσία Βαγγέλη Στουμπιάδη 2012... Εθελοντική Αιμοδοσία Βαγγέλη Στουμπιάδη 2012... Εθελοντική Αιμοδοσία Βαγγέλη Στουμπιάδη 2012...

Εθελοντική αιμοδοσία ‘Βαγγέλης Στουμπιάδης’
16 Μαρτίου 2009

Η οικογένεια του Βαγγέλη Στουμπιάδη σε συνεργασία με το τμήμα κοινωνικής πρόνοιας Δήμου Ν. Ηρακλείου, το Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑΣΠΑΜΑ), τιμούν τη μνήμη του φίλου, δημότη και τ. προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, Βαγγέλη Στουμπιάδη και σας καλούν να είστε μαζί μας…

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή doc document.
Κατεβάστε την αφίσα της εκδήλωσης σε μορφή doc document.

Log in with your credentials

Forgot your details?